Share this on:

Tailorfit op RetailDetail e-commerce & Omnichannel congres

Wilt u weten wat de voordelen en directe ROI zijn van onze omnichannel strategie? Op 6 februari zullen we u informeren en enkele business cases toelichten over onze omnichannel strategie op het RetailDetail e-commerce & Omnichannel congres in Antwerpen.

Samen met Kristof Baeten, Managing Director van State of Art, zullen wij onze best practices en cases geven. Tailorfit is de IT-partner van State of Art, zij zullen u alles vertellen over de voordelen van een geïntegreerde omnichannel oplossing voor uw fashion business.

Tailorfit x State of Art

Tailorfit creëerde een geïntegreerde omnichannel oplossing voor State of Art, een modewinkel die in 1936 van start ging.

We ontzorgen onze retailers en nemen ze mee in ons omnichannel verhaal. Wij hebben een van de weinige fashion IT-oplossingen die groothandel en detailhandel in één oplossing combineert. Een echte omnichannel strategie, waarmee we ons onderscheiden van onze concurrenten.

Alles-in-één IT-oplossing voor uw modebedrijf

Wij bieden een geïntegreerd systeem dat het hele proces bestrijkt, van creatie tot in-store, met de koppeling naar e-commerce. Eén oplossing met één voorraad, één klantendatabase enzovoort. Al uw promoties bijvoorbeeld zitten in het systeem: de kassa in de winkel neemt het over, net als de mobiele kassa en de webshop. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde.

Share this on: