Tailorfit / Over ons

IT-experts met een passie voor mode

Ons verhaal

IT-experts met een passie voor mode

Tailorfit is 30 jaar geleden ontstaan als een spin-off van IBM, maar veranderde al snel in een leverancier van IT-oplossingen die gespecialiseerd is in de modebranche. We ontwikkelden onze op maat gemaakte software voor modebedrijven in co-creatie met iconische merken, Mayerline en State of Art. Deze nauwe samenwerking stelde ons in staat om de specifieke behoeften van modebedrijven vandaag de dag te identificeren. Als resultaat creëerden we een cloud-gebaseerde oplossing die operationele efficiëntie en omzet optimaliseert door online & offline te combineren in een slim omnichannel platform.

Wij werken samen met belangrijke spelers in de mode, van schoenen en athleisure tot bedrijfskleding en beschermende kleding. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Waarom gaat u niet eens virtueel op de koffie!

Tailorfit Antwerpen Welcome to tailorfit

We werken samen met belangrijke spelers in de mode-, sport-, schoenen- en bedrijfskledingindustrie

Wilt u een voorkeurspartner van Tailorfit worden?

Maak kennis met het team

Wij zijn trots op ons fantastische team van IT-professionals. Samen bestrijken we een breed scala aan expertise, maar er is één kwaliteit die ons allen verenigt: een tomeloze passie voor mode en een echte toewijding aan de klant. Ons team gaat tot het uiterste om aan al uw wensen te voldoen en zelfs onze beloften na te komen. Onze specialisten beschikken niet alleen over de knowhow en de expertise, maar ook over het enthousiasme om u de technische ondersteuning te bieden die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien.

"Grote dingen in het bedrijfsleven worden nooit gedaan door één persoon. Ze worden gedaan door een team van mensen"

– Steve Jobs

Discover our values

Wist u dat veel van onze huidige klanten dateren van toen wij 30 jaar geleden begonnen? Dit toont aan hoeveel belang wij hechten aan het opbouwen en onderhouden van sterke klantenrelaties. Bovendien hechten wij veel belang aan het leveren van een flexibele, op maat gemaakte oplossing die voldoet aan uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Kom erbij!

Ben jij een doorzetter met een sterke passie voor de IT fashion branche? Ben je enthousiast om deel uit te maken van de nieuwe ontwikkelingen die in deze dynamische sector steeds weer vorm krijgen?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde experts om ons team te versterken.

Tailorfit Antwerpen Werken bij Tailorfit Antwerpen