Een fashion-forward omnichannel aanpak

De beste manier om uw verkoop te stimuleren en uw bedrijf een boost te geven

Ons slimme 360° platform, ontstaan uit co-creatie met twee gerenommeerde modebedrijven, harmoniseert alle innerlijke werkingen van uw modebedrijf in een prachtige symfonie. Ons platform is echt een omnichannel oplossing omdat het alle operationele processen en verkoopkanalen naadloos en in realtime met elkaar verbindt. Stimuleer meer verkoop en minimaliseer risico's door verbeterd voorraadbeheer.

Tailorfit Antwerpen Omni1

De oplossing die alle punten verbindt

Vertonen uw bedrijfsprocessen dezelfde samenhang als uw collecties? Onze omnichannellaag is de onzichtbare lijm die al uw voorraad, leveringsprocessen en verkoopkanalen samenbindt tot één platform. Met één druk op de knop raadpleegt u uw collectie, evalueert u uw verkoopstrategie en kunt u snel schakelen om in te spelen op veranderende omstandigheden. Het omnichannel platform orkestreert en optimaliseert niet alleen uw interne processen. Het stelt u ook in staat een uitmuntende klantenervaring te bieden en zo uw verkoop verder op te drijven.

De verkoopstimulator waarmee u uw investering in een minimum van tijd kunt terugverdienen

Ons 360° omnichannel platform gaat veel verder dan kostenefficiëntie. Het is een verkoopstimulator met een zeer hoge return-on-investment. Geniet van een ongekende flexibiliteit dankzij een duidelijk overzicht van uw voorraad over alle verkoopkanalen. Verplaats uw voorraaditems naar de platforms waar ze het best presteren en verbeter de resultaten van uw verkoopteams.

Tailorfit Antwerpen Sjabloon foto met Ipad3

Een volledig geïntegreerd platform voor maximale efficiëntie

Alle verkoopkanalen worden ondersteund, van fysieke winkels tot webwinkels en online retailers. Heeft u besloten om uw bedrijf uit te breiden en u te wagen aan social commerce? Geen nood, extra kanalen worden probleemloos in de omnichannellaag geïntegreerd. Ook integreert het omnichannel platform naadloos met uw back-end systemen.

Algemene kenmerken

De ideale oplossing

Van Creatie tot Consument

We hebben ons omnichannel platform specifiek ontworpen om vlekkeloos samen te werken met onze verkoopkanalen en modespecifieke ERP. De som is groter dan de delen. Ontdek de andere componenten die samen onze totaaloplossing voor uw bedrijf vormen om maximaal te profiteren.

De kern van onze Fashion Sales oplossingen bestaat uit een ultramodern digitaal kassasysteem dat de verkoop op vrijwel elk platform stroomlijnt, compleet met [...]

Een ERP-applicatie speciaal ontwikkeld voor modeprofessionals. Afhankelijk van uw zakelijke behoeften, omvat onze ERP productcreatie, verkoop [...]