Tailorfit levert op maat gemaakte IT-oplossingen voor ProFashionals
Welkom in een wereld waar mode en data elkaar ontmoeten. In deze dynamische en steeds meer gedigitaliseerde omgeving zal de kracht van op zichzelf staande online en offline verkoopkanalen steeds verder afnemen. Benut het volledige potentieel van uw bedrijf door te investeren in een omnichanneloplossing waarbij uw virtuele en fysieke verkooppunten aan elkaar gekoppeld zijn en elkaar versterken.
Fashion Sales
De kern van onze Fashion Sales oplossingen bestaat uit een state-of-the-art digitale kassa die de verkoop stroomlijnt op vrijwel elk platform, compleet met een volledig geïntegreerde Shopify webshop en B2B portal. Voeg aan de mix een grote verscheidenheid aan connectoren toe voor social media en andere online & offline marktplaatsen en u bent in staat om uw consumenten op elk touchpoint te bereiken. Een echte omnichannel ervaring om uw verkoopprocessen te revolutioneren.
Lees hieronder meer...
Fashion ERP
Een ERP-applicatie speciaal ontwikkeld voor modeprofessionals. Afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften dekt onze ERP productcreatie, verkoop, productie, logistiek, groothandel, detailhandel, CRM en nog veel meer via één enkel platform. Onze oplossing ondersteunt de volledige productlevenscyclus en al uw operationele processen, terwijl de boekhoudsoftware van uw keuze naadloos wordt geïntegreerd.
Lees hieronder meer...
Omnichannel Platform
Ontdek ons slimme omnichannel platform, het cruciale onderdeel van onze geldverslindende oplossing. Door alle operationele processen en verkoopkanalen in realtime met elkaar te verbinden, stelt onze omnichannellaag u in staat uw operationele efficiëntie te verhogen, voorraadbeheer te verbeteren en meer omzet te genereren.
Lees hieronder meer...
Previous slide
Next slide

Welkom in een wereld waar mode en data samenkomen

Op maat gemaakte IT-oplossingen voor ProFashionals

Verkoop uw hele collectie altijd en overal met Tailorfit's state-of-the-art omnichannel oplossing op maat gemaakt voor de mode-industrie.

In de afgelopen jaren is de wereld zoals wij die kennen drastisch veranderd. Om de weg te vinden in het nieuwe normaal en ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft gedijen in een steeds meer gedigitaliseerde realiteit, is het van cruciaal belang de juiste IT-oplossing te kiezen. De kracht van stand-alone online en offline verkoopkanalen is beperkt. Benut het volledige potentieel van uw bedrijf door te investeren in een omnichanneloplossing waarbij uw virtuele en fysieke verkooppunten aan elkaar gekoppeld zijn en elkaar versterken.

Samen met gerenommeerde modebedrijven hebben wij een geïntegreerde, end-to-end IT-oplossing ontworpen, specifiek voor de modebranche. Onze software omvat een top-notch omnichannel platform dat al uw verkoopkanalen succesvol koppelt aan een gespecialiseerde ERP, die al uw operationele processen van creatie tot klant omvat.

Tailorfit Antwerpen State of Art Luc van den Broeck
Video afspelen

Wij werken met toonaangevende merken

Onze op maat gemaakte IT-oplossingen

We build ERP systems customised for the fashion industry

De kern van onze Fashion Sales oplossingen bestaat uit een ultramodern digitaal kassasysteem dat de verkoop op vrijwel elk platform stroomlijnt, compleet met [...]

Een ERP-applicatie speciaal ontwikkeld voor modeprofessionals. Afhankelijk van uw zakelijke behoeften, omvat onze ERP productcreatie, verkoop [...]

Ontdek ons slimme omnichannel platform, het cruciale onderdeel van onze geldverslindende oplossing. Door alle operationele processen te verbinden [...]

Hoe zal onze IT-oplossing uw bedrijf ten goede komen?

"Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf blijft floreren in de dynamische wereld van de mode, is het digitaliseren van uw processen en het kiezen van de juiste IT-oplossing van cruciaal belang."

– Luc Van den Broeck, CEO

Tailorfit Antwerpen Inventory 3

Wij ontwikkelen IT-oplossingen op maat die bij uw bedrijf passen

Over the past +30 years Tailorfit has specialized her software in the following areas

Because we integrate a flexible sizebar into our solution by default, we can offer a specialized ERP solution to any company selling textile or other clothing accessories as a producer, retailer or wholesale distributor.

| Fashion

| Schoenen

| Sport

| Bedrijfskleding

Harnessing the combined power of online & offline sales at Tailorfit

Het is geen geheim dat de wereld steeds meer gedigitaliseerd wordt. Maar hoewel steeds meer klanten online winkelen, betekent dat niet dat fysieke winkels hun waarde verliezen. Er is zelfs een sterke trend naar een omnichannel winkelervaring met meerdere online en offline touchpoints. Om maximaal te profiteren van deze nieuwe ontwikkelingen is het onontbeerlijk om te investeren in een slimme IT-oplossing die u helpt het gedrag van uw klanten te begrijpen en nieuwe verkoopkansen te benutten.

At Tailorfit, we’ve developed an application that does exactly that. Our omnichannel approach integrates both virtual and physical sales channels to maximise flexibility and grow your business. We’ve incorporated a flexible size chart which enables us to tailor our solution to any company which produces, sells or resells textiles, accessories, shoes and any type of clothing with a size, from sportswear and corporate wear to uniforms.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf een boost te geven?

Tailorfit Antwerpen Omnichannel oline shopping Antwerpen at Tailorfit

"Investeer in een slimme IT-oplossing die u helpt het gedrag van uw klanten te begrijpen en nieuwe verkoopkansen te verzilveren."

Tailorfit News & Insights

Share this on: