Scoren met state-of-the-art verkoopoplossingen

POS (kassa)software op maat van de mode-industrie

Een cloud-gebaseerde Point-of-Sale oplossing speciaal ontworpen voor de mode? Ja, dat kunnen wij! Onze kassasoftware beschikt over een maattabel en stelt u in staat uw collecties te beheren op basis van artikel, kwaliteit en kleur, maar ook op maat. Voer eenvoudig kledingstukaanpassingen in, integreer uw CRM en loyaliteitsprogramma of pas winkelspecifieke promoties aan via de uitgebreide promotiemodule. De kassa is gekoppeld aan de cloud en kan over-the-air worden beheerd en bijgewerkt. U hebt ook de mogelijkheid om de kassasoftware als kiosk of zelfkassa in te zetten.

Tailorfit Antwerpen Fashion suite pages

Een omnichannel ervaring om uw verkoopprocessen te revolutioneren

Wilt u dat uw modeartikelen uit de schappen vliegen? Integreer uw kassa in ons omnichannel platform. Deze effectieve, onderliggende functie koppelt al uw verkoopkanalen en back-officeprocessen. Beheer de voorraad op verschillende fysieke en virtuele marktplaatsen om bestsellers op te sporen, gemiste verkoopkansen te beperken en de omzet te maximaliseren. Dankzij een 360°-klantbeeld kunnen uw kassières upsell-kansen spotten en aanbevelingen doen.

Tailorfit Antwerpen Tailorfit webshop shopify omnichannel 2

Een efficiënte webshop om uw online verkoopstrategie te versterken

Krijg de beste waar voor uw geld met een volledig geïntegreerde Shopify webshop. Maar dat is nog niet alles! Krijg nog meer waarde door uw webshop aan te sluiten op ons omnichannel platform. Raadpleeg de voorraad in real time en roep een modeartikel, de attributen en prijsinformatie op. Door de webshop volledig te integreren in onze omnichannel laag, wordt de volledige verkoopcyclus verzorgd, inclusief picking, levering en facturatie.

De ideale oplossing

Van Creatie tot Consument

Ons omnichannel platform stemt onze verkoopkanalen en modespecifieke ERP naadloos op elkaar af. De som is groter dan de delen. Ontdek de andere componenten van onze fashion totaaloplossing voor uw bedrijf om maximaal voordeel te behalen.

Ontdek ons slimme omnichannel platform, het cruciale onderdeel van onze geldverslindende oplossing. Door alle operationele processen te verbinden [...]

Een ERP-applicatie speciaal ontwikkeld voor modeprofessionals. Afhankelijk van uw zakelijke behoeften, omvat onze ERP productcreatie, verkoop [...]