Share this on:

De centrale ondersteuning van ‘Dame Blanche’

Dame Blanche is een fris, innovatief modemerk uit Antwerpen. Het richt zich op vrouwen, lokale productie en grondstoffen. Om hun bedrijfsprocessen te automatiseren, kozen ze in mei 2019 voor de Tailorfit core-oplossing met de backend verkoopmodule om hun bestellingen bij te houden. Wat vinden zij van onze applicatie en wat heeft het voor hen gedaan?

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Tailorfit-applicatie?

  • Tijdwinst en efficiëntie: dankzij de automatisering van bedrijfsprocessen stroomlijnt Tailorfit veel werk
  • Duidelijk overzicht van bestellingen: snelle en accurate opvolging van bestsellers en items die het minder goed doen. Zo kan Dame Blanche ingrijpen waar nodig
  • Gebruiksgemak: de applicatie is toegankelijk voor medewerkers

 

“Onze agenten kunnen eenvoudig bestellingen invoeren in de Tailorfit backend verkoopmodule.”

 

Het volledige plaatje was bepalend

De kernoplossing van Tailorfit biedt de perfecte ondersteuning voor essentiële processen die eigen zijn aan een modebedrijf.

Dame Blanche heeft drie gebruikers die met Tailorfit aan de backend werken. Daarnaast werken hun agenten met de verkoopmodule. Het programma is niet al te ingewikkeld, dus ze waren er vrij snel aan gewend en het is voor elke gebruiker gemakkelijk te gebruiken.

Dame Blanche gebruikt de Tailorfit applicatie als haar centrale programma van waaruit alle processen worden geïnitieerd en aangestuurd.

Wat heeft Dame Blanche bereikt met de Tailorfit-applicatie?

In anderhalf jaar tijd heeft Dame Blanche:

  • Veel sneller inzicht in wat verkoopt en wat niet;
  • Een goed overzicht van wat er per fabrikant is verkocht. Dit bevordert de interactie tussen Dame Blanche en haar leveranciers. Zo weten de fabrikanten op voorhand welke capaciteit zij moeten blokkeren, wat het productieproces voor Dame Blanche versnelt.

 

"De samenwerking met Tailorfit verloopt goed, er wordt naar ons geluisterd en eventuele problemen worden snel opgelost."

 

Bent u ook op zoek naar een op maat gemaakte Tailorfit oplossing?

Share this on: